Thea Smeding

Thea Smeding

Ik ben Thea Smeding , getrouwd met Albert en samen hebben we THEA1drie kinderen . met zo allemaal hun eigen passies en bezigheden, een gezin volop in beweging.Verder werk ik op VSO Talryk in de laatste fase , met de oudste leerlingen , binnen het gebied van zorg en welzijn en doe voornamelijk catering.
Daar heb ik echt mijn plek gevonden en vind het een hele uitdaging om op tijd een mooi product af te leveren , wat  lekker is , en er mooi uitziet,  en een succeservaring voor mijn leerlingen.

Als slagroom op de taart mag ik op woensdagmorgen aan twee groepen  Godsdienst geven. Daar wordt ik heel blij van.  Er gebeuren prachtige dingen!!

Vrijheid en Herstel is voor mij een bijzondere avontuur dat  God op mijn pad heeft gelegd.  Herstel vind ik een geweldig mooi cadeau van God die voor een ieder klaarligt, en we mogen  ons er allemaal naar uitstrekken,  op het moment dat wij kunnen ontvangen.
Het gevoel om onvoorwaardelijk geliefd te zijn , en volledig als Gods geliefd kind mag leven. Dat is de passie die ik wil uitstralen, delen en doorgeven.

Daarbij vind ik het een voorrecht om Vrijheid en Herstel bij een ieder die het maar wil horen op de kaart te zetten.  Dat, tot volle eer van onze liefdevolle Vader!!

Hoop jullie te ontmoeten, Thea Smeding